De Kracht van Systemisch Werk

ONDERNEMEN MET BEZIELING.

Welke onbewuste patronen, overtuigingen en gedragingen hadden een invloed op je bedrijfsvoering, bedrijfscultuur en marketing? Op het succes van je onderneming? Door middel van een Marketing Opstelling krijg je hierin doorslaggevende inzichten.

MARKETING OPSTELLINGEN.

Marketing Opstellingen zijn een nieuwe vorm van Systemisch Werk. Interessant voor eenpitters tot en met nationaal opererende bedrijven en organisaties.

Marketing Opstellingen zijn in 2015 ontwikkeld door Krijna Klopman en Patrick Dorrestein. Aanleiding was de ontdekking dat marketing goeroe prof. Giep Franzen betrokken was geweest bij een promotieonderzoek over Merkopstellingen. Zijn conclusie: “Fenomenologisch! ik weet niet hoe, maar het werkt!”

INZICHTEN & ADVIES

We hebben dit gedachtegoed verder ontwikkeld en vertaald naar een innovatieve en intuïtieve vorm van MarCom advies. Soulinc.nl heeft inmiddels menig ondernemer en organisatie verder kunnen helpen. Inzichten werden meegenomen in de bedrijfscultuur, bedrijfsvoering, branding en marketing communicatie.

DE WAARDE VAN SYSTEMISCH WERK VOOR SUCCESVOLLE MARKETING.

De waarde van Systemisch Werk voor succesvolle Marketing is groot. Tijdens een presentatie over Marketing Opstellingen werd door een van de deelnemende ondernemers gevraagd hoe zo’n Marketing Opstelling nou in de praktijk werkt. Hoeveel tijd gaat erin zitten en wat kost het?

HOE WERKT HET?

Qua tijdsduur, ga uit van een dagdeel. Een ochtend, middag of avond in onze praktijk. Krijna als Systeemwerker en Marketing strateeg Patrick gaan dan samen, aan de hand van een van te voren ingevulde en aangeleverde vragenlijst, aan het werk met de ondernemer(s). We doen, na een korte intake, een sessie met Systemische ankers en vervolgens een Tafelopstelling. Resultaat is een helder beeld hoe men verder kan met de volgende stappen.

WAT KOST ZO’N MARKETING OPSTELLING VAN SOUL INC.?

750 Euro

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN MARKETING OPSTELLING AAN.

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Soul inc.

Thema door Anders Norén